Qigong
Qigong is een verzamelnaam voor bewegingsvormen uit China. Het bestaat uit eenvoudige oefeningen die je gemakkelijk kunt aanleren. Qigong bevordert gezondheid door de combinatie van beweging, aandacht en ademhaling. Het is heel simpel toe te passen in het dagelijks leven: kleine oefeningen kun je subtiel uitvoeren in de rij bij de supermarkt, onder de douche of als je water kookt voor een kopje thee.

Doorgaande qigong oefengroep: voor ontspanning, comfort en gemak
In de cursus ligt nadruk op het plezier in bewegen. Wie zich prettig voelt, is ontspannen en ontspanning komt de gezondheid ten goede.

We oefenen met verschillende qigong vormen: de Eight Pieces of Brocade, de Five Animal Qigong, staande/zittende/liggende oefeningen, meditaties (Helende Glimlach, Helende geluiden, Helende Kleuren), zelfmassage en andere technieken voor ontspanning, comfort en gemak.

Draag gemakkelijk zittende kleding. Neem een yoga matje mee als je die hebt.

Qigong

Je kunt weer meedoen met de live qigonglessen vanaf vrijdag 3 september van 15:00 – 16:15 uur.

We doen drie kwartier oefeningen en we sluiten af met een begeleide meditatie van een half uur. Je hebt misschien voor de zomervakantie al kennis gemaakt met de nieuwe locatie van Open Yoga aan de Zuiderkerkstraat. Ik sluit me aan bij het programma dat Open Yoga biedt.

 

Je moet je voor de qigonglessen vooraf digitaal inschrijven. Een losse les kost EU 14 (12 maanden geldig). Een strippenkaart voor 10 lessen kost EU 117 (36 maanden geldig). Een lidmaatschap voor 1x per week kost EU 42 per maand. (bij een lidmaatschap heb je recht op 5 lessen per maand, je kunt dus ook eens een yogales uitproberen.)

Voor meer informatie over de prijzen en inschrijven, kun je kijken op: https://openyoga.blossomstudio.app/pricing

of je kunt contact opnemen met Open Yoga op: info@openyoga.nl, en per app: 06 – 2206 6449.

Doe je mee? Ik heb er reuze zin in en graag zie ik je dan! Hartelijke groet, Ton

Qigong in het kort:

wat: qigong voor ontspanning, comfort en gemak

voor wie: iedereen die wil bewegen van lijf en hoofd, maar het moet wel leuk blijven

wanneer: iedere vrijdag van 15:00 – 16:15 uur (3 kwartier oefenen, half uur meditatie)

prijs: tussen EU 8,40 en EU 14 per les digitaal vooruitbetaald, afhankelijk van de abonnementsvorm die je kiest (voor prijzen en info, zie: https://openyoga.blossomstudio.app/pricing)

waar: Open Yoga, Zuiderkerkstraat 10, 9712 PZ Groningen, https://www.openyoga.nlinfo@openyoga.nl, app: 06 – 2206 6449